Започна строителството на жилищни сгради на емблематично за всички пловдивчани

...
</TD
>Започна строителството на жилищни сгради на емблематично за всички пловдивчани
Коментари Харесай

Започна строителството на жилищни сгради на емблематично за Пловдив място

Започна строителството на жилищни здания на емблематично за всички пловдивчани място - бившия басейн " Акваленд ", видя Plovdiv24.bg.  зоната за развлечение и водни атракции беше напълно разрушена, пързалките демонтирани, а теренът изравнен.

Причината за това бе смяна на капиталовите планове на притежателите на парцела за създаване на жилищни кооперации. За сметка на това басейнът с още повече и по-модерни уреди за занимания се възнамерява да бъде построен на остров Адата. Там пловдивчани и посетители на града ще избегнат летните горещини и ще се отдадат на занимания.

За сметка на това строителство в непосредствена непосредственост до една от най-известните алеи на Лаута върви с цялостни темпове, видя Plovdiv24.bg

Намеренията на вложителите са от двете страни на парцела – южно и северно, да се изградят две жилищни здания. Собствениците обявиха преди време, че няма да застрояват парцела до оптималните му индикатори, а ще изградят повече зелени площи. 

Освен двете жилищни здания, ще се създадат и четири вили за отдих с панорама към гората, които ще са към хотелската част. Ще има фитнес и огромен външен басейн, който ще е за публично прилагане.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР