Закупилите билети за концертите на 15 и 16 март от

...
</TD
>Закупилите билети за концертите на 15 и 16 март от
Коментари Харесай

Информация за билетите за несъстоялите се концерти от Мартенски музикални дни

Закупилите билети за концертите на 15 и 16 март от програмата на 63. Мф " Мартенски музикални дни “ ще могат да ги върнат или презаверят за друга фестивална вечер на каса Опера до 28 март.  Работното време е от 10 до 13 ч. и от 15 до 18 ч., като презаверяване няма да бъде допустимо само за балета " Калиопа “ и за заключителния концерт на 31 март, защото продукциите са на Държавна опера Русе.

Сумите за билетите, закупени чрез партньорската мрежа на Eventim.bg, се възвръщат от съответния обект, от който са закупени. В случай, че билетите са закупени от едноименния уебсайт, се дават следните 3 благоприятни условия:

- при закупени билети с кредитна карта – същите би трябвало да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ – София, ул. " 6-ти септември " №58 и до 7 работни дни сумата ще бъде възобновена по кредитната карта, с която са закупени;

- билети, закупени с алтернатива print@home и eticket, се връщат по имейл до

- при закупени билети с натрапен платеж или по банков път – клиентите би трябвало да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. " 6-ти септември " №58 с приложена банкова сметка, по която да бъде възобновена сумата, дружно с името на титуляр на сметката и телефон за връзка, осведоми Община Русе.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР