За трета поредна година част от нашата церемония е Националната

...
</TD
>За трета поредна година част от нашата церемония е Националната
Коментари Харесай

7 мотористи влизат в Глобуса на смъртта на Античния театър в Пловдив

За трета поредна година част от нашата гала е Националната гвардейска част, която придава една изключителна церемониалност на формалната част. Това сподели в предаването  " Цветовете на Пловдив "  на  Радио " Фокус "  световноизвестният цирков актьор Енчо Керязов, уредник на " Нощ на звездите ", звездния театър в който едни от най-хубавите актьори в света се сплотяват от идеята да поддържат надарените деца на България.

На шоуто са поканени и доста публични посетители, спонсори и спомосъществуватели, които  поддържат идеята. Шоуто тази година е под патронажа на кмета на град Пловдив. " Имаме декларирано присъединяване от президента на Република България господин, министъра на младежта и спорта господин, тъй че в действителност би трябвало да се радваме, че събитието се почита от подобен сан държавници ", добави Керязов.

" Участие в шоуто ще вземе най-хубавият смешник в света, това е италианецът Дейвид Ларибле, който е притежател на златен смешник от Световния цирков фестивал в Монте Карло, смешник звезда от най-голямото пътуващо шоу в света, това е шоуто на “Ринглинг " “Калейдоскоп ". Дейвид Ларибле ще бъде в Пловдив в Античния спектакъл. Ще можем да забележим неповторим номер, унгарска акробатика на трамплини, които също са призьори от Световния цирков фестивал в Монте Карло, златен смешник, връх, включен в книгата на “Гинес ", това е в действителност един от последните, в случай че мога по този начин да се изразя, мохикани в този род, тъй като е групова акробатика на 12 индивида. Ще можем да забележим още веднъж, които са били посетители от предходната “Нощ на звездите " Фреди Нок, който самичък по себе си е един в действителност неповторим рисков актьор със 7 върха в книгата на “Гинес ". Тази година по-различно ще е Фреди Нок. Миналата година ходя по високо опънато въже над Античния спектакъл, а тази година Фреди ще нападна международния връх дружно с шестима негови сътрудници от Колумбия, които ще създадат опит за влизане в Глобуса на гибелта със 7 мотористи, в размер 4,80 глобус и се надявам това да се случи. Тук, с цел да се извърши това осъществяване, е позициониран един голям кран, който ще бъде на булеварда под Античния спектакъл. Кранът е същият, който преди месец изправяше пилона в Рожен ", разясни Керязов.

Той се извинява на жителите и гостите на Пловдив, че пътното придвижване по булеварда ще е краткотрайно затворено, ще има краткотрайна организация, поради грандиозното международно шоу.  

" Винаги съм казвал, че толкоз титулувани актьори на едно място, в нито една продукция не участват. Естествено и български поп реализатори ще има тази година. Ще можем да забележим и Люси Дяковска, и Славин Славчев, и Плевенската филхармония с камерен оркестър “Дианополис ", с диригент Георги Милтянов. Той ще сплоти Севера и Юга, тъй като плевенски и ямболски оркестър за първи път ще излязат на сцената. Ще има още забавна акробатика от Швейцария с трима реализатори. т упражняват и живеят там, само че имаче единият е от Украйна, другият от Канада, те ще показват своята акробатика, въздушен номер доста мощен на Артьом Любоневич, който също е притежател на награда от международния фестивал в Монте Карло, балет на една от най-големите школи в България “Па де кре " от Стара Загора ще бъдат на сцената ", уточни още Енчо Керязов.

Билетите за шоуто са към този момент продадени, напълнен е изцяло потенциала на Античния спектакъл.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР