За тенденциозно отношение от полицаи на служба и заснети на

...
</TD
>За тенденциозно отношение от полицаи на служба и заснети на
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Полицаите се заяждат с мен нарочно, на червено ли минах тук?

За преднамерено отношение от служители на реда на работа и снимани на видео закани оповестява четец на Plovdiv24.bg :

" На 13 март, откакто известно време караха компактно зад мен, бях спрян със светлинен сигнал от двама служители на реда от ОД Министерство на вътрешните работи Пловдив от Първо районно.

Причината, която ми акцентираха за прекъсването, е, че съм бил навлязъл и минал на чисто червен сигнал.

След като им показах категорично видеорегистратора в колата ми, който демонстрира, че встъпвам и минавам на жълт сигнал, получих отговор да не се изяснявам и да съм си го гледал този видеорегистратор самичък.

Този и още един екип ме стопират постоянно и изцяло преднамерено поради мои изявления в обществените мрежи, които демонстрират противозаконни и аморални практики, осъществявани от охранителна полиция от 1-во районно управление (на МВР) в Пловдив.

След като ми бе формиран акт, че съм навлязъл на червен сигнал, което е неистина, бях застрашен устно от единия служител на реда, че в случай че не преставам да фотографирам, щяло да стане пакост, а като станела белята, към този момент ще е късно...

Записите от видеорегистратора са предадени с несъгласие в съответното районно управление (на МВР), като получих и неофициална информация, че актът ще бъде анулиран, тъй като няма нарушаване.

Но желая да дам публичност на случая, с цел да се спре тази извънредно грозна и неприемлива за европейски град процедура на налагане на тормоз и рестрикции от униформени лица над жителите по сходен метод. Подал сигнал в Министерство на вътрешните работи и сега тече вътрешна инспекция ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР