За проблем с чистотата на малка градинка в район Северен

...
</TD
>За проблем с чистотата на малка градинка в район Северен
Коментари Харесай

Читател: Защо чистят парка само след като подам сигнал?

За проблем с чистотата на дребна градинка в регион " Северен " алармира четец на Plovdiv24.bg . Ето какво ни написа:

" Здравейте! Пиша Ви, тъй като желая образно да покажа по какъв начин си " правят " работата от " Градини и паркове ".

Малкият парк се намира пред жилищните входове на бул. " Васил Априлов " №№ 109-111. По принцип постоянно се чисти рядко и доста постоянно пущам мейли непосредствено към предприятието, а не към медиите. Когато им пиша, още на идващия ден го чистят, само че когато не - може и два-три месеца никой да не се сети за него и всичко затъва в отпадъци.

Прилагам четири фотоси - двете са от 3 април, когато щях да депозирам сигнал, а другите две - от  17 април, когато забелязах, че са го " изчистили ". Как са си свършили работата (очевидно са изпразнили единствено кошовете), оставям на вас и на читателите сами да преценяват. "

Веднага след получения сигнал във вторник шефът на Оперативна програма " Градини и паркове " изпрати екип и паркът неотложно е измит, оповестиха от предприятието. 

Градинката не е почиствана поради огромния размер работа при започване на месеца, когато мощна стихия счупи или събори доста клони и дървета в града, които трябваше да бъдат отстранени. След това започнаха почивните дни за Великден, прецизираха от Оперативна програма " Градини и паркове ".

Директорът Козарев засилил вниманието на чиновниците да поставят по-системни грижи за парка и постоянно да го чистят.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР