За нападки в автобус номер 17 в Пловдив съобщи читателка

...
</TD
>За нападки в автобус номер 17 в Пловдив съобщи читателка
Коментари Харесай

Шофьор на автобус разстрои жена с изключително грозни думи

За нападки в рейс номер 17 в Пловдив заяви читателка на Plovdiv24.bg . Ето и целия й роман:

" Здравейте, желая да подам сигнал за възмутителна преживелица от през вчерашния ден (23.12.22) в рейс номер 17. В 16:40 часа на бул. " Васил Априлов " се качи моята учителка по съветски език, тя е дълготраен и почитан преподавател в ЕГ “Иван Вазов ", от украински генезис.

Тя сподели своята карта за градски превоз на водача, само че той отхвърли да я одобри, тъй като съгласно него била невалидна. За доказателство дамата му сподели картите си от предходни месеци. Той разбра, че всичко с картата е наред, само че стартира да я наскърбява с думите “Всички украинци са лъжци, от вас пристигна ковидът, поради вас е тази война, всички сте едни и същи ".

Жената му изясни, че тя е гражданка на България от 40 години, само че той не искаше да я чуе и продължаваше да я наскърбява. През цялото това време на безпорядък, до момента в който викаше, водачът караше неразумно и всички пасажери бяхме обезпокоени.

Жената, която беше извънредно смутена,  бе принудена да слезе от автобуса поради нападките му. Номерът на рейса е РВ 3317. Такъв тип държание е изцяло неприемливо и не би трябвало да остане без последици ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР