За изключително неприятна ситуация на летище Пловдив сигнализира читателка на

...
</TD
>За изключително неприятна ситуация на летище Пловдив сигнализира читателка на
Коментари Харесай

Скандална ситуация на летище Пловдив: Пилотът реши да не каца тук. Няма да дойде

За извънредно неприятна обстановка на летище " Пловдив " алармира читателка на Plovdiv24.bg . Случката е от почивния неделен ден - 7 май, в който е имало единствено два полета. Ето описа:

" Искам да опиша какъв брой несъответстващо поведение имахме на летище " Пловдив ".  Планирани бяха единствено два полета - до Меминген, Германия, и до Станстед, Англия. Първият беше канселиран, а вторият, нашият, имаше съществено закъснение.

Една несъответстваща служителка на летището разгласи по мегафона: " Важна информация. За полета за Германия. Пилотът реши да не каца в Пловдив. Няма да пристигна. Кацна в София ". След още 5 минути служителкате се включи още веднъж: " Пътници, полетът ви е анулиран ".

После заяви за нашия полет, че ще има закъснение, тъй като самолетът е негоден. Каза:  " Съжаляваме, пасажери, самолетът, който е за вас, е негоден. Има механически проблем, чакаме инженери от Италия вероятно да го остранят. Молете се да дойдат. Молете се да ви оправят самолета ".

След 4 часа очакване същата служителка разгласи, че няма информация и не може нищо да ни каже. Вече се бяхме чекирали, доста от пасажерите желаеха да се откажат от полета. Това отношение е безобразно, а държанието е скандално!

Все отново дойде инженер от Италия, само че нашето очакване продължи и по някое  време служителката се включи с думите: " Пътници, ами, ами, ааааааа, отстранена е повредата, само че работното време на екипажа свърши, та не знам какво ще вършим ". Накрая се развика бързо, бързо да сме се придвижели към самолета.

Поведението беше извънредно, измежду пътуващите имаше доста чужденци, а всички известия бяха без превод на британски. Непрофесионално и несъответстващо отношение към близо 400 пътуващи. ".

В последна сметка самолетът за летище " Станстед ", Лондон, е изхвърчал след 6 часа закъснение.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР