Все още не дава резултат издирването на двамата мъже, но

...
</TD
>Все още не дава резултат издирването на двамата мъже, но
Коментари Харесай

Кметът Николов за изчезналите мъже: Все още няма следа от тях, но продължаваме издирването

Все още не дава резултат издирването на двамата мъже, само че продължаваме да търсим. Това сподели по време на съвещанието на Общинския съвет кметът на Бургас .

Burgas24.bg
напомня, че в понеделник бе обявено за двама риболовци, изчезнали във водите на Мандренското езеро край Бургас. Това са 44-годишният Ивелин Тодоров от Средец и 47-годишният Петър Петров от Бургас. Същите влезнали в езерото с надуваема рибарска лодка към 23.00 ч. в неделя вечерта. 

" От през вчерашния ден в светлата част на деня се включиха няколко екипа. Благодаря на момчетата от ИАРА, които реагираха първи. Включиха се, несъмнено, екипи на полицията, на пожарната и водолази. Вечерта продължихме с общинския термо дрон. Днес повече от 6 лодки са в езерото - на ИАРА, на полицията и на Общината.  Започна и оглед по дигите, само че езерото е доста огромно. В момента се работи единствено по хипотезата да бъдат открити живи  - в лодката или към нея. Ако издирвателните мероприятия не се увенчаят с триумф, ще стартираме масирано тралене на зоната на дъното ", уточни кметът на Бургас. 



Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР