Временна организация на движението се въвежда вечерта на 24 септември

...
</TD
>Временна организация на движението се въвежда вечерта на 24 септември
Коментари Харесай

Внимание! Стотици мотористи излизат за нощно каране в Пловдив!

Временна организация на придвижването се вкарва вечерта на 24 септември (събота) по маршрута на " Нощно каране “ – в памет на починалите в пътнотранспортни катастрофи мотоциклетисти, осведомят от Оперативна програма " Организация и надзор на превоза “.

Предвижда се мотошествието да тръгне в 19:30 от зала " Колодрума “ и да премине по бул. " Асеновградско шосе “, бул. Освобождение “, бул. " Цариградско шосе “, бул. " Шести септември “, моста на Адата, бул. " Северен “, ул. " Брезовско шосе “, бул. " Цар Борис III Обединител “, бул. " Христо Ботев “, бул. " Шести септември “, бул. " Копривщица-запад “, бул. " Марица-юг “ – до стадион " Пловдив “, където се чака до 23:00 часа да се съберат всички участници в " Нощно каране “.

Организацията и контролът на придвижването, а по този начин също – защитата и сигурността на събитието се реализират от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. От " Организация и надзор на превоза са предизвестили водачите на рейсовете от градския превоз да карат постепенно, деликатно и да се преценяват с краткотрайната организация на придвижване.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР