Внимание, ценители на изкусната кухня и фенове на бързото хапване!

...
</TD
>Внимание, ценители на изкусната кухня и фенове на бързото хапване!
Коментари Харесай

В Пловдив откриват най-голямото заведение за бързо хранене в България

Внимание, ценители на изкусната кухня и почитатели на бързото ядене! С горделивост ви представяме “Festa Foods " – най-големият обект за бързо хранене в България, който публично отваря порти на 16.12. в квартал Тракия, на ул. “Неделка Шилева "! 

“Festa Foods " е не просто заведение, а същинско кулинарно царство, където всяко ядене е майсторска творба. От ароматните дюнери и пици, до вълшебството на скарата и разнообразието от хамбургери и бургери със свежи салати - вашите вкусови рецептори ще честват! 

Любителите на пилешко също не трябва да пропущат нашите панирани крилца и филета, както и пилето на грил, приготвено до съвършенство. И да не забравяме богатата гама от студени и топли питиета, които да добавят вашето кулинарно странствуване. 

В “Festa Foods " съчетаваме съвременен дизайн с уютна атмосфера, като слагаме акцент върху високите стандарти за хигиена и качество на храната. Нашата задача е да предложим не просто храна, а същинско прекарване на положителни цени.

Заповядайте на 16.12. от 8:00 часа да отпразнуваме дружно откриването на “Festa Foods ". Очакват ви специфични промоции, вкусни изненади и доста усмивки. Нека дружно създадем този ден паметен!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР