Влак от Пловдив до Смолян предложи Цветелина Бориславова, собственик на

...
</TD
>Влак от Пловдив до Смолян предложи Цветелина Бориславова, собственик на
Коментари Харесай

Цветелина Бориславова иска да има влак от Пловдив до Смолян и да се завърши бързо Околовръстното

Влак от Пловдив до Смолян предложи Цветелина Бориславова, притежател на курорта Пампорово и на фондация " Кредо Бонум " по време на на интернационалния конгрес " Пампорово – сърцето на Бранд Родопи. Културно-историческият туризъм като фактор за развиването на района ".

Конференцията се провежда от в. " Стандарт ", националната акция " Чудесата на България ", Фондация " Кредо Бонум ", Националния ръб по туризъм и Общество " Културно завещание " – формалният представител на най-голямата европейска организация за запазване на културното завещание на Стария континент " Европа Ностра " в България.

" Само Смолян няма жп линия и това е доста необичайно. Днес всички страни влагат в този чист енергийно превоз ", сподели Бориславова.

Цветелина Бориславова изброи основните фактори, които са нужни, с цел да проработи Бранд Родопи и да притегля както родни, по този начин и непознати туристи.

" Основният фактор е развиването на летище Пловдив като чартърна дестинация, сподели Бориславова. Според нея на последващо място е извънредно значимо да се приключи Околовръстното шосе на Пловдив. Това са значими стъпки, без тази съгласуваност нашите фантазии за Свещената планина Родопа, не могат да се случат ", сподели Бориславова.

Тя настоя за табели до туристическите обекти.

" Трябва незабавно да бъде пуснат в употреба Граничен контролно-пропусквателен пункт Рудозем-Ксанти. Очакваме по-голяма интензивност от Гърция, тъй като от тяхна страна не е приключен обектът ", сподели Цветелина Бориславова.

Призова за облекчения при издаването на визи за туриситите от Турция и Близкия изток. Нужна е маркетингова тактика за район Родопи с бюджет за нея.

" Ние, неправителствените организации, можем да подпомогнем процеса доста интензивно ", безапелационна беше Бориславова.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР