Вчера от пресцентъра на прокуратурата съобщиха, че , без обаче

...
</TD
>Вчера от пресцентъра на прокуратурата съобщиха, че , без обаче
Коментари Харесай

Този е шофьорът, който влиза в затвора заради невиждания екшън пред КАТ

Вчера от пресцентъра на прокуратурата оповестиха, че , без обаче да прецизират тъкмо за кого става въпрос. Всъщност въпросният, става известно, е много прочут на необятната общност. Това е Александър Паталенски.

По обвинителен акт на Районна прокуратура – Пловдив той е приет за отговорен за това, че на 02.08.2022 година, в Пловдив, при ръководство на лек автомобил " Тойота “, направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, като действието е било съпроводено със опозиция против орган на властта – полицейски чиновници – закононарушение по член 325, алинея 3, във вр. с алинея 2, във вр. с алинея 1 от Наказателния кодекс. 

Паталенски е наказан и за това, че на същата дата и място управлявал лек автомобил " Тойота “ след приложимост на наркотични субстанции – амфетамин и марихуана – закононарушение по член 343б, алинея 3 от Наказателен кодекс.

Паталенски е приет за отговорен и за това, че на 02.08.2022 година, в Пловдив незаконно попречил на органи на властта – двама чиновници от ОД Министерство на вътрешните работи Пловдив, да изпълнят отговорностите си – да извършат инспекция на документите му за идентичност и на тези за регистрация на лекия автомобил – закононарушение по член 270, алинея 1  от Наказателния кодекс.

Районен съд – Пловдив е наложил на Паталенски наказване от 10 месеца " отнемане от независимост “ при първичен " общ “ режим, което е едно общо наказване за трите действия, както и отнемане от право да ръководи моторно транспортно средство за период от 1 година и 8 месеца. Паталенски е признал виновността си. Наказанията са наложени след съглашение, утвърдено от Районен съд Пловдив. Определението на съда е дефинитивно.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР