Във връзка със създаването на сдружение с нестопанска цел Фонд

...
</TD
>Във връзка със създаването на сдружение с нестопанска цел Фонд
Коментари Харесай

От аеропорта коментираха създаването на Фонд за развитие на летище Бургас

Във връзка със основаването на съдружие с нестопанска цел " Фонд за развиване на летище Бургас ", по самодейност на кмета на Община Поморие –   Иван Алексиев, с ръководител на бъдещото съдружие – кметът на Община Бургас –   Димитър Николов, " Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт " АД интензивно приветства градивния разговор и полемики по работни оферти за развиването на Летище Бургас. Това оповестяват в писмо до медиите от аеропорта.

" Подобен метод на неприкритост и съдействие е неизменима част от корпоративната политика на компанията, която тя следва в активността си за по-добра съгласуваност и досегаемост на Летище Бургас и разпространение на Българското Черноморие.

" Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт " АД категорично декларира желанието си да взе участие и да окаже финансова поддръжка на бъдещото съдружие, както и готовността си да бъде част от него, допринасяйки за развиването на целогодишния трафик на Летище Бургас.

Вярваме мощно, че всеки един значим проблем, касаещ локалните общности, може и следва да бъде разрешаван навреме и градивно посредством сходни работещи решения и потребни начинания.

За да продължи уговорката си да сътвори по-добро публично схващане за развиването на Летище Бургас, " Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт " АД ще продължи да комуникира в детайли всички бъдещи стъпки в тази посока с медиите, общините и заинтригуваните страни от туризма “, приключва писмото.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР