Във връзка с отбелязване на 144 години от създаването на

...
</TD
>Във връзка с отбелязване на 144 години от създаването на
Коментари Харесай

Бургаската полиция отбелязва с интересни демонстрации своя празник

Във връзка с отбелязване на 144 години от основаването на Министерство на вътрешните работи и професионалния празник на чиновниците от Министерство на вътрешните работи – 5-ти юли, от полицията  канят бургазлии на 2 юли - неделя от 18.00 ч. в Морската градина на основната алея сред " Гъбката " и " Морско казино " за присъединяване на плануваните свободно налични демонстрации.

Ще бъде показана техника, въоръжение и качествата на чиновниците от " Охранителна полиция и КАТ ", " Гранична полиция ", " Жандармерия ", " Пожарна сигурност и отбрана на популацията ",  бранш " Специализирани полицейски сили " към ОДМВР – Бургас,  бранш " Специални тактически дейности " към ОДМВР – Бургас и спец-екип от Главна дирекция " Жандармерия, специфични интервенции и битка с тероризма ". Ще има проява за          намиране на скрити опиати чрез служебно полицейско куче. Сред демонстрациите ще забележим: инспекция за нарушавания по ЗДвП чрез мобилни таблети,         алкоочила / виртуално пресъздаване въздействието на алкохола върху човек/, запознаване с дрегерите за приложимост на алкохол и опиати, демонстрации на състезателите от Централния полицейски карате и джу джицу клуб – Бургас и друго.

 Демонстрациите се провеждат със съдействието на Община – Бургас, БНР – Бургас, БЧК – Бургас, Асоциация " Деметра " за подкрепяне на жертвите на домашно и полово принуждение, Центъра по предварителна защита на насилието и престъпността и Местната комисия за битка с противообществените прояви на малолетни и малолетни към Община Бургас.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР