В Спешна помощ Пловдив събраха 159 подписа под искания на

...
</TD
>В Спешна помощ Пловдив събраха 159 подписа под искания на
Коментари Харесай

От ЦСМП Пловдив поискаха по-високи заплати

В " Спешна помощ " Пловдив събраха 159 подписа под претенции на работещите там. Предстои среща с министъра на опазването на здравето, инициирана от КТ " Подкрепа ". Работещите в Центъра за незабавна здравна помощ упорстват да се актуализират заплатите на работещите в системата съответно, съобразено с квалификацията и заеманата служба, както и с повишената инфлация през последната година.

" Уважаеми дами и господа,

Очакваме от Вас да се ангажирате и в къси периоди да предприемете дейности, с които да коригирате сериозните пропуски в заплащането на работещите в ЦСМП.

С тези си дейности Вие ще запазите на работните им места чиновниците, които са част от националната сигурност на страната.

Не провокирайте неодобрение измежду редиците ни, в случай че желаете българският жител, без значение дали е обезпечен, или неосигурен, без значение дали е представител на държавното управление, или е обществено слаб от малцинствена група, гостите на страната ни, да има кой да им се притече на помощ, да окаже здравна помощ в условия на неотложност!

При безучастие от Ваша страна, ще обсъдим по-нататъшните ни дейности!

Надяваме се доброжелателно да отговорите на нашите обективни претенции и упования ", приключват от незабавния център в своето протестно писмо до институциите.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР