В Русе бе открита тридневната Панорама на средното образование. Това

...
</TD
>В Русе бе открита тридневната Панорама на средното образование. Това
Коментари Харесай

Тридневната Панорама на средното образование в Русе започна

В Русе бе открита тридневната Панорама на междинното обучение. Това оповестиха от Община Русе. " Всеки младеж би трябвало да реши какъв желае да бъде. На учениците бих споделил – не се стремете към благосъстояние или избран статус в обществото. Послушайте сърцето си – какво обичате и бихте правили със сърце. Панорамата ви разрешава да разгледате всички благоприятни условия и да извършите умен избор “, приветства присъстващите възпитаници и родители кметът Пенчо Милков.

Събитието бе намерено от началника на РУО – Русе доктор Росица Георгиева. Специални посетители бяха регионалният шеф Анатоли Станев, ръководителят на Общинския съвет  Иво Пазарджиев и акад. Христо Белоев  - ректор на Русенския университет " Ангел Кънчев “.

 19 профилирани и професионални гимназии, както и междинни учебни заведения, се включиха в тазгодишното издание. В идващите няколко дни на алеята пред хотел " Дунав “ бъдещите осмокласници ще могат да се срещнат с другите специалности и паралелки, в които могат да продължат образованието си.

С цел да улеснят учениците при избора им, на щандовете си просветителните институции показват информация за образователните си стратегии, специалности, условия и материална база.

Традиционната Панорама на образованието предлага щандове, обособени в шатри, с опция за по-мащабно представяне на учебно-образователния развой, извънкласните действия и цялостния образ на учебните заведения. Щандовете на русенските образователни заведения чакат бъдещите ученици и техните родители, с цел да ги срещнат с вероятностите за образование с разнообразни профили, насоки, личностно създаване и кариерно развиване.

Професионалните гимназии ще дават среща на възпитаници и родители с бъдещи работодатели, които са институционално ангажирани с дуалното обучение или обичайно поддържат връзка с образователните заведения, подготвящи фрагменти за съответна сфера.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР