В проектобюджета за 2024 г., чиито окончателни параметри ще одобрят

...
</TD
>В проектобюджета за 2024 г., чиито окончателни параметри ще одобрят
Коментари Харесай

Ще продължат ли общинска програма, към която има огромен инцидент?

В проектобюджета за 2024 година, чиито дефинитивни параметри ще одобрят общинските съветници, кметът предлага средства за продължение на програмата за благоустрояване на междублокови пространства " Моят град, моят квартал, моята улица “. Нейното осъществяване стартира преди 2 години. Оттогава са осъществени близо 70 плана, само че още 60 чакат на опашката.

Програмата се радва на интерес и положително отношение от страна на бургазлии. Нейното огромно преимущество е, че се случва това, което са поискали обединените съседи. За задачата обособените дребни планове се съгласуват няколко пъти с утвърдените претенденти.

На фотосите виждате едно от последните благоустройства в развой на реализация. Обновява се територията към и сред трите блокчета против ПМГ, от другата страна на ул. " Цар Симеон “. Към момента са построени тротоари, издигнати са нови осветителни стълбове, слагат се пейки пред входовете. Когато времето омекне, следва да се усъвършенства озеленяването в пространствата сред постройките.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР