В предаването Цветовете на Пловдив на Радио Фокус, преди Денят

...
</TD
>В предаването Цветовете на Пловдив на Радио Фокус, преди Денят
Коментари Харесай

За една Любов в пощенски плик и интервю с един посланик, слушайте в предаването Цветовете на Пловдив

В предаването " Цветовете на Пловдив " на Радио " Фокус ", преди Денят на влюбените ще ви разкажем за една п-различна обич от предишното " Любов в пощенски плик ". Това е името на галерия, показана в Регионален исторически музей – Пловдив, която ще бъде открита на следващия ден - 14 февруари

За тази неповторима галерия ще приказваме с шефа на музея Стоян Иванов.

От него ще разберем още и за обновленията в музея, след ремонтни действия, осъществени по план на община Пловдив, финансиран Европейски Съюз.

Посланикът на Кралство Испания у нас Алехандро Поланко откри в Пловдив друга любопитна фотографска галерия " Испания и България. Заедно в Европейския Съюз “. Тя е готова в границите на испанското председателството на Съвета на Европейски Съюз и с нея Испанското посолство закри културната си стратегия за председателството. 

Какво е усещането на Алехандро Поланко от Пловдив  и ще има ли скоро директна линия до Испания от летище Пловдив, отговорът на посланика ще чуем в изявлението, което направихме с него.

Слушайте предаването " Цветовете на Пловдив " по Радио " Фокус " всеки вторник, от 14 до 15 часа, на периодичност 89.9 MHz. Повторението се излъчва всяка неделя от 22 часа. 

Автор и водещ на предаването е Цветана Тончева.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР