В понеделник в сградата на Четвърто Районно управление за срок

...
</TD
>В понеделник в сградата на Четвърто Районно управление за срок
Коментари Харесай

Алкохолизиран криминален тип подлуди бургаските полицаи

В понеделник в постройката на Четвърто Районно ръководство за период до 24 часа е арестуван 21-годишен престъпно проявен бургазлия за осъществени голям брой обири на хранителни артикули и алкохол от бургаски магазини. Задържането му е след сигнал от чиновник в охранителното звено на магазин, ситуиран до бл. 79 в к-с " Меден рудник “, който към 11.30 ч. в понеделник забелязал мъжа, който неведнъж посещавал магазина за осъществяване на обири и наблюдавайки дейностите му, подал сигнал в СОТ-фирмата на обекта.

Междувременно бургазлията се опитал да напусне магазина, само че служителят го помолил да остане на място до идване на екипа от СОТ. Посетителят почнал да наскърбява охранителя и го заплашил с ликвидиране. Освен това отправил физическа експанзия, дърпал облеклата му и го блъскал по тялото, след което съумял да избяга от магазина, укривайки се.

Установен е след това и арестуван от полицейските чиновници на Четвърто районно ръководство – Бургас. Конвоиран е със длъжностен автомобил " Шкода Рапид “, до пространства за задържане, ситуирани в Пето Районно ръководство – Бургас. При идване в к-с " Лазур “ и излизане от служебния автомобил арестуваният побягнал в посока бл. 57. След към 20 метра мъжът се навел и взел от земята някакъв предмет. Служителите възприели действието на бургазлията за действителна опасност и единият от тях след отправяне на ясно предизвестие, употребявал служебния си тейзър.

21-годишният мъж е арестуван и откаран за обзор в УМБАЛ – Бургас, след което е наведен в помещението за настаняване на арестувани лица. С прокурорско разпореждане мъжът е притеглен в качеството на обвинен и му е наложена мярка " Задържане под стража за период от 72 часа “.

Установено е, че измежду последните му прояви е кражба на хранителни артикули от магазин, ситуиран на ул. " Мара Гидик “, осъществена на 2 март към 17.30 ч.  Той е откраднал хранителни артикули на обща стойност 273,20 лева от магазин, в к-с " Меден рудник “ за времето от 21 до 24 март. Задигнал е хранителни артикули и алкохол на обща стойност 66,91 лева от магазин до бл. 79 в к-с " Меден рудник “, осъществена на 21 март.

Работата по изцяло документиране на незаконната активност на 21-годишния престъпно проявен бургазлия продължава от чиновници на Четвърто Районно ръководство – Бургас.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР