В Пловдив преди минути започна делото срещу Симо Касабов, предава

...
</TD
>В Пловдив преди минути започна делото срещу Симо Касабов, предава
Коментари Харесай

Какво е видял в телефона на жена си бизнесменът Симо Касабов, че да я пребие с ракета?

В Пловдив преди минути стартира делото против Симо Касабов, предава Plovdiv24.bg . Той е упрекнат за това, че в средата на декември предходната година е нанесъл тежък побой над брачната половинка си, след който тя остана без далак, с две счупени ребра и голям брой други контузии. Заради патологична ревнивост Касабов следял с проследяващи устройства цялото семейство, постоянно ги заключвал и редовно тормозел жена си.

Срещу подсъдимия районна прокуратура – Пловдив е повдигнала обвиняване за закононарушение по чл.131, ал.1, т.5а, вр. чл.128, ал.2, вр. ал.1 от Наказателен кодекс, за това, че на 14.12.2022 година в Пловдив е предизвикал тежка телесна щета на Д.А.К., изразяваща се в загуба на слезката, в изискване на домашно принуждение. Касабов и потърпевшата били съпрузи, които от 2002 година са имали връзка, като още през цялото време подсъдимият почнал да демонстрира към брачната половинка си експанзия и надменност, което значително се дължало на събитието, че подсъдимият бил доста ревностен.

Същият ограничавал контактите на брачната половинка си с родителите и приятелките й, следял телефона й, проверявал с кой и какво си написа, както и местонахождението й. Многократно се случвало през годините на брака им, когато потърпевшата противоречала на подсъдимия за нещо, даже нищожно, той да я удря или замеря с нещо, в резултат на което дамата постоянно имала синини по тялото.

Същата няколкократно се опитвала да избяга от Касабов, само че той постоянно я намирал, биел я и скривал портмонето й, с цел да не може да отиде при родителите си. На 14.12.2022 година откакто се прибрал заварил потърпевшата да употребява телефон, за който подсъдимият не знаел до този миг.

По този мотив двамата се скарали и тя решила, че ще си тръгне и това ще е краят на връзката им. При тези думи подсъдимият доста се ядосал, взел тенис ракета, която се намирала зад вратата в хола и почнал да удря с нея брачната половинка си по цялото тяло.

Освен с тенис ракетата подсъдимият я блъснал с пестник в окото и в ребрата, както и с плесница в региона на дясното ухо. След като потърпевшата съумяла да избяга и постъпила в болница, от осъществените проучвания се открило, че има течност в стомаха и руптура на далака, както и спукано тъпанче на дясното ухо.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР