В клуба на БСП - Южен започна предизборната кампания с

...
</TD
>В клуба на БСП - Южен започна предизборната кампания с
Коментари Харесай

Старт на кампанията за БСП Южен и кандидата за кмет на района проф. Христо Бозуков

В клуба на Българска социалистическа партия - Южен стартира предизборната акция с менче с вода за  претендентите за кмет на града арх. Костадин Палазов, на региона проф. Христо Бозуков и за общински съветници. Дима Пенчева, в национална носия, поля вода за триумф и победа, а Елена Гергинова почерпи гостите с пита и мед. Арх. Палазов и проф. Бозуков честитиха на учителите Международния ден на учителя и им подариха книга, цвете и картичка за празника.

На събитието участваха претендентите за общински съветници от " Южен " Стамен Делинов, Никола Миланов, Ангел Петров, Веселина Велева, Надежда Ненова. 

Тържествено беше маркиран 83-ия рожден ден на Серафим Серафимов,  заместник-председател на Обединението на ветераните. 

Предложено беше Българска социалистическа партия - Южен дружно с претендента за кмет на региона да излезе с Протестно писмо срещу ненавременния ремонт на Бетонния мост.  Арх. Палазов обясни доста от проблемите на града и какви биха били възможните им решения. 

Проф. Бозуков даде отговори на сложени въпроси по отношение на образованието и наболели проблеми в регион " Южен ", като подчертава върху това че програмата на Българска социалистическа партия е реалистична и не би трябвало да се подвеждат хората с напразни обещания, а единствено такива, които можем да се изпълнят.

В приемната на проф. Бозуков към този момент са постъпили десетки сигнали и тъжби. Най-много са за идния ремонт на Бетонния мост, следват ужасния трафик, презастрояването, ремонтът на ул. " Даме Груев " и " Александър Стамболийски ", компрометираната настилка и тротоари на улиците " Георги Кондолов " и " Скопие ", дефицитът тук-там в детски ясли и детски градини и рискови дървета, застрашаващи да паднат всеки миг. За някои проблеми жителите сами даваха оферти за решение.

Срещата приключи с единомислещо решение, с изключение на Протестното писмо, за което ще се събират подписи в продължение на седмица, да се подхващат протестни дейности пред кметство " Южен ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР