В двора на ОУ Елин Пелин“ утре, 26 септември, от

...
</TD
>В двора на ОУ Елин Пелин“ утре, 26 септември, от
Коментари Харесай

Стартира второто издание на кампанията Спорт за всяко бургаско дете

В двора на ОУ " Елин Пелин “ на следващия ден, 26 септември, от 13.00 часа ще бъде обещано началото на второто издание на акцията " Спорт за всяко бургаско дете “. В нея ще вземат присъединяване всички бургаски деца от третите класове във всички учебни заведения в ж.к. " Меден рудник “ - ОУ " Елин Пелин “, ОУ " Найден Геров “, СУ " Петко Росен “, СУ " Константин Петканов “.

В рамките на два месеца през предходната образователна година акцията започва с третокласниците в първите 7 бургаски учебни заведения, като през тази образователна година задачата е тя да обхване 2000 бургаски възпитаници от всички 31 бургаски учебни заведения, които се възползват от знанията и тренировките на надарени треньори и ментори. Последните ще оказват помощ на децата да обикнат спорта и да извърнат внимание на двигателната си просвета.

Ментори и тази образователна година ще бъдат Валерия Дочева, Цанко Цанков и Кирил Танев, чиято цел е повече бургаски деца да се увлекат по спорта и да водят деен метод на живот.

Инициатори на програмата са ресторант Utopia Garden и заведения за хранене GOTi Family & Kitchen, Община Бургас и РУО - Бургас.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР