Уважаема медия, с голямо възмущение ви изпращам няколко снимки от

...
</TD
>Уважаема медия, с голямо възмущение ви изпращам няколко снимки от
Коментари Харесай

Сигнал от Пловдив: Кой ще се подпише, че е приел тази мърлящина?

Уважаема медия, с огромно отвращение ви адресирам няколко фотоси от неотдавна осъществения ремонт (изграждане на фитнес площадка, паркинг и детска площадка) в междублоковото пространство до детска градина " Перуника ". Винаги съм се радвал, когато общината мисли за децата, само че в последните години всичко, което се построи, не изкарва и по 1 година, в случай че изобщо бъде приключено. 

Така четец на Plovdiv24.bg стартира сигнала си до медията ни. Ето и останалата част от размислите му:

" Ремонтът на тази зона продължава над година и половина, защото не пребивавам в квартала, а единствено взимам детето си от детската градина. не мога да посоча точни дати. Тенис масите бяха инсталирани в края на есента и към този момент са ръждясали по металните " мрежи " и ръбовете.

Едната е неизползваема. защото е напръскана цялата с гума от настилката. положена по площадката - опитано е да се почисти, само че несполучливо. Фитнес уредите ги инсталираха в края на лятото. като наподобяват много постоянни, само че за жалост боята е обелена и имат тук-там наслойка.

Едната от двете чешми /до лоста/, преди да е проработила, към този момент е счупена - коритото е отделено от основата. Масата на беседката е от водоустойчив фазер, а към беседката изобщо не е построен подстъп и би трябвало да се гази през градинката. Кошчетата са толкоз добре инсталирани, че се клатят с 2 пръста. 

За похлупак, жител е паркирал ремарке на тротоара, препречващ пътя на хора и колички.

Въпросът ми е кой е виновен за качеството на това оборудване? Кой ще удари един автограф и щемпел " Приел " на тази мърлящина? "

Очаквайте продължение.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР