Утре до 17.00 часа е последният срок, в който може

...
</TD
>Утре до 17.00 часа е последният срок, в който може
Коментари Харесай

Изтича срока за подаване на документи от Културния календар на Пловдив

Утре до 17.00 часа е последният период, в който може да се подават документи по Компонент 1 " Фестивали и значими събития “ от " Наредба за реда и изискванията за финансиране на начинания в областта на културата, част от календара на културните събития на Община Пловдив “ за идната 2024г. Кандидатстването е на конкурсен принцип и плановете, които бъдат утвърдени, ще основават разнообразието и благосъстоянието на културния живот на Пловдив през идната година, когато стартира осъществяването им.

Документите за кандидатстване по Компонент 1 " Фестивали и значими събития “ се одобряват годишно от 1 до 31 август в годината, предхождаща реализирането на плановете и се завеждат в указател. След това същите се преглеждат от комисиите по чл.6, ал.2 в периодите и по реда, регламентирани в актуалната Наредба.

Документи се подават в деловодството на Община Пловдив, пл. " Ст. Стамболов “ № 1, ет.1,  до 17.00 ч. на 31 август 2023 година Документи се подават в запечатан плик с надпис " За присъединяване в конкурс по Компонент 1 от " Наредба за финансиране на начинания в областта на културата “. Върху плика би трябвало да бъде изписан сътрудник Отдел " Култура, археология и културно завещание “ и точното название на претендента. Документи могат да се подават и по електронен път на адрес: [email protected], в случай че са подписани с електронен автограф на кандидатстващото за финансиране юридическо или физическо лице.

Формуляри за кандидатстване могат да бъдат изтеглени от уеб страницата на Община Пловдив – раздел " Култура “  http://www.plovdiv.bg/item/culture/
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР