УМБАЛ Канев“ АД предлага възможност за финансиране обучението на студенти

...
</TD
>УМБАЛ Канев“ АД предлага възможност за финансиране обучението на студенти
Коментари Харесай

УМБАЛ Канев предлага стипендии на студенти по медицина

УМБАЛ " Канев “ АД предлага опция за финансиране образованието на студенти по специалности в региона на здравните грижи, учащи се във висши образователни заведения на територията на страната.

През 2024 година се учредяват стипендии в размер на семестриалните такси за цялото образование във ВУЗ по следните специалности:

- Медицинска сестра - 5 броя;

- Медицински лаборант - 5 броя;

- Рентгенов лаборант - 5 броя;

- Акушерка - 3 броя;

- Рехабилитатор - 3 броя.

Изисквания към претендентите са:

- да бъде признат постоянна форма на образование във ВУЗ за придобиване на подготовка по използвани в опазването на здравето специалности и дейности;

- да подписа контракт за придобиване на подготовка по реда на чл.229, ал.1 от Кодекса на труда, в който са регламентирани финансовите параметри и е уговорено обвързване за работа на стипендианта в УМБАЛ " КАНЕВ “ АД за период от 5 ( пет ) години след сполучливото му дипломиране;

- да организира летен и/или преддипломен стаж на територията на УМБАЛ " КАНЕВ “ АД.

Желаещите да аплайват за оповестените стипендии, могат да изпратят автобиография на e-mail: [email protected] или на адрес: гр. Русе, 7002, ул. " Независимост “ № 2, за отдел " Управление на човешките запаси “.

" Във връзка с нашето предложение Университетска болница " Канев “ АД провежда и Дни на отворените порти за кариерно развиване. Инициативата е ориентирана към кандидат- студенти по специалности в региона на здравните грижи, учащи се във висши образователни заведения на територията на страната ", прецизираха от болничното заведение.

В дните на отворени порти искащите ще могат да се срещнат от близко с работната среда. Заедно с началниците на отделенията в лечебното заведение, участниците ще могат да обсъдят всички въпроси, свързани със спецификата, опциите и провокациите на работата – кандидат- студентски изпити, образование, благоприятни условия за професионално и кариерно развиване.

Желаещите да се включат в Дните на отворени порти би трябвало да се запишат авансово на телефон: 082/887310 или на e-mail: [email protected].
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР