Това, което към момента е факт, е че имаме висока

...
</TD
>Това, което към момента е факт, е че имаме висока
Коментари Харесай

Илко Стоянов: Доволен съм от високата избирателна активност в Благоевград, битката продължава следващата неделя

Това, което все още е реалност, е че имаме висока изборна интензивност. Искам да благодаря на гласоподавателите, че са излезли и са дали своят вот. Освен право, гласуването е и отговорност, тъй че съм удовлетворен от високата изборна интензивност. Това сподели за " Фокус “, който съгласно данните от екзитполовете печели първия тур на изборите за кмет на Община Благоевград.

" Винаги съм бил малко песимистичен към екзитполовете, изключително във връзка с локалните избори, тъй като е доста мъчно да се заловен трендовете. Безспорното е, че във всички екзитполове повеждам и ще има балотаж “, сподели още той и добави, че се обрисува борбата за Благоевград да продължи идната неделя.  

прикани всички жители да излязат и да гласоподават и идната неделя, тъй като от тях ще зависи бъдещето на Благоевград. " В последна сметка изборът идната неделя е доста явен – или избират мен, или господин Байкушев. Няма друга опция “, уточни той.

Той разяснява, че за две години като кмет на Благоевград е съумял да постави основите, само че още на частичните избори, представяйки програмата си за ръководство на общината е подчертал, че с цел да може всичко да бъде изпълнено, трябват повече от две години, с които действително той е разполагал.  

" След един цялостен мандат ще може да се направи същинска, действителна оценка “, добави.Той прикани хората, които ще излязат и ще гласоподават на балотажа, да не го вършат с ненавист.

" Нека преценяват с разсъдък и с рационални доводи кой какво предлага и тогава да създадат своя избор “, сподели Стоянов.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР