Тенденцията не само в Европа, а и в света е

...
</TD
>Тенденцията не само в Европа, а и в света е
Коментари Харесай

Община Пловдив: Тенденцията в света е да се ограничават левите завои

Тенденцията освен в Европа, а и в света е да се лимитират левите завои, изключително в гъсто обитаема градска среда, сподели пред публицисти при откриването на строителството на пробива при Водната палата зам.-кметът по превоз, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.  

" Именно левите завои са съществена причина за ПТП. Това съществуващо кръгово по данни от Пътна полиция е зона с централизация на ПТП. Считаме, че премахването на левите завои е доста положително решение ", добави Чонов.

За новата организация на придвижване при строителството на пътния възел Чонов изясни:

" Имаме подготовка, проиграли сме разновидности, с цел да се настройват циклите на светофарите. Бул. " Шести септември “ има потенциал да поеме в допълнение придвижване. Имаме уверението на строителя, че бул. " Цар Борис III Обединител “ няма да се затваря. Улица “Никола Войводов “ ще бъде самобитен байпас, до момента в който тече строителството, извиняваме се на жителите.

Използвам случая да прикани АПИ по най-бързия метод да си свършат работата, тъй като в този момент топката е напълно в тяхното поле и да отворим Околовръстния път. В момента цялото директно придвижване е през центъра на града. Ако това се случи, ще имаме един по-спокоен интервал. С огромно неспокойствие и гледище чакаме да бъде построена и Югоизточната дъга, където има определен реализатор и и обезпечено финансиране и по същите политически причини  това не се случва. Една права от 7 км би взеха решение казуса с преноса в града ".  

Каква действително ще бъде новата организация на придвижването, вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР