Тази седмица гости в рубриката Новите известни по NOVA са

...
</TD
>Тази седмица гости в рубриката Новите известни по NOVA са
Коментари Харесай

Дени и Жоро от Пловдив и борбата им да си имат детенце

Тази седмица посетители в рубриката " Новите известни " по NOVA са Дени и Жоро от Пловдив. Тя е най-известната маникюристка в обществените мрежи, а той - мъжът до нея, който я поддържа във всяко едно начинание.

Двамата имат една фантазия и тя е - да станат родители. Именно това ги кара да приказват и описват за всичко, през което минават по пътя към задачата си.

" Имах ротвайлер и си го взех принудително у дома. Това ми е първата обич, само че ме накараха да го продам. Пуснах публикация. Обадих се на него и му продадох кучето си и по този начин се запознахме ", сподели Дени.

" Бях с наднормено тегло и това работи стимулиращо на дамите, които ме следват. Да им демонстрирам по какъв начин упражнявам ", добави маникюристката.

Дени и Жоро желаят да си имат дете и аплайват за процедура " инвитро ". Публично споделят за прекарването си, с цел да могат повече хора да се осведомят.

" Идеята беше негова да стартираме да приказваме за това. То работи доста мотивиращо на двойки в такава обстановка. Начинът, по който аз представям нещата е закачлив и считам, че във всяко отрицателно нещо има нещо положително. Ако намерим комедията, няма да ни е толкоз трагично ", изясни Дени.

" Аз не усещам позор, случило ни се е и посредством нашата история ще помогнем на доста хора и ще покажем, че няма нищо ужасно в това ", сподели Георги.

Повече за тях вижте във видеото.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР