Строителният бум в Пловдив поражда ситуации, някои от които откровено

...
</TD
>Строителният бум в Пловдив поражда ситуации, някои от които откровено
Коментари Харесай

Архитектурно извращение в Пловдив

Строителният взрив в Пловдив поражда обстановки, някои от които искрено граничат с архитектурно извращение. За сходен образец алармира пловдивчанин, който разгласява в обществените мрежи фотография на електропровод, повдигнат директно до жилищен блок, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

" Пловдив. Сервитут нулев. Как е минало това през общината, акълът ми не го побира " - написа пловдивчанинът. 

Ситуацията е снимана против спирката на математическата гимназия в квартал  " Смирненски " в регион " Западен ". Коментатори се питат кой естествен човек би си купил апартамент в подобен блок. Отбелязват, че индуцираното магнитно-електрическо поле ще докара рак на жителите и предизвестяват, че жителите рискуват да ги удари волтова дъга, изключително в случай че приказват по телефона на терасата. Недоумяват за какво са купили жилище в този блок, откакто ще им жужи в стаите. 

Някои се кодошат, че жителите на блока ще употребяват жиците за шир, че климатиците ще работят по индукция, че като те удари волтова дъга ще светнеш като крушка и ще спестиш сила... " Мечтата на Тесла. Безжичен, безвъзмезден ток " - отбелязва пловдивчанин, а различен добавя: " Тия, дето живеят там, несъмнено се опасяват от 5G... ". 

Според някои пловдивчани няма проблем в близостта сред електропровода и жилищния блок, защото линията е прекратена и е свалена подземно. Най-вероятно, когато е строен електропровода, на това място е имало поляни, а строителят на постройката е трябвало да заплати за преместването на оборудването. 

Преобладават възмутени мнения, че каквото не може да се купи с пари, се купува с доста пари. " Не приказваме за доста пари, а за куфарчета с пари " - обобщава пловдивчанин. 

Plovdiv24.bg насочи формален въпрос към виновните институции кой е позволил обстановката.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР