Стилна прическа, изящен маникюр, сияйно лице или релаксиращ масаж. Процедурите

...
</TD
>Стилна прическа, изящен маникюр, сияйно лице или релаксиращ масаж. Процедурите
Коментари Харесай

Дигитален асистент улеснява натовареното ни ежедневие и слага край на хартиените тефтери в сферата на услугите

Стилна прическа, елегантен маникюр, сияйно лице или релаксиращ масаж. Процедурите за хубост и здраве са налични когато и да е и единствено на един клик разстояние с

Новата онлайн платформа цели да сплоти на едно място всички услуги на бюти промишлеността в България – салони за хубост, СПА и уелнес центрове, клиники за естетична хирургия, студия за татуси. Но и експерти, които се грижат за здравия ни дух и крепко тяло, като фитнес треньори и психотерапевти.

Платформата е налична от 21 ноември за Пловдив , само че упоритостта е при започване на идната година да покрие целия пазар на бюти промишлеността в страната.

Създателите на BOOKERS. показват, че сходни платформи в целия свят потвърждават, че компаниите и експертите, които работят по този метод, усилват продажбите на услугите си двукратно, даже трикратно. И са уверени, че за бъдещите им сътрудници присъединяване в платформата не е просто нов разход, а инвестиция, с която печелят от ден на ден и по-доволни клиенти.

Създават BOOKERS., с цел да усъвършенстват и улеснят работния развой на фирмите в областта на бюти промишлеността. Убедени са, че потреблението сходен програмен продукт доста усъвършенства качеството на предлаганите услуги и успеваемостта на тяхното осъществяване. Според тях е извънредно значима противоположната връзка от сътрудниците и клиентите, тъй като посредством нея ще продължат да развиват букинг платформата и облачния програмен продукт.

Класирането на обектите е на база оценки от клиентите за последните 6 месеца, броя резервирани часове и общ генериран оборот за последния месец. BOOKERS. предлага изчерпателни доклади и статистика за осъществените заплащания, направените резервации, начислените комисиони. Както и за интензивностите и броя на изпратените SMS-и от името на бизнес профила, с опция за подробен обзор на всеки от тях.

Всеки, който желае разкрасителна процедура, персонален треньор или диалог с терапевт, може елементарно да се ориентира в платформата. BOOKERS. е цифров персонален помощник в забързаното ежедневие, посредством който може когато и да е и отвред да се резервира час за хубост, терапия и здраве. Има опция както да се направи резервация, по този начин и да се промени или анулира.

Предлаганите услуги са разказани изчерпателно, с времетраене и цена, работно време и вероятните часови слотове за резервации. Кратки SMS вести припомнят за идните визити, а противоположната връзка на клиентите е измежду главните критерии за класиране на обектите.

BOOKERS. е постоянно разполагаем на  И защото платформата залага на високо професионално обслужване, неслучайно отваря и с искрящо марково вино.

Просеко CAJ и OROCHIARO са сътрудници в този план – висок клас пенливо вино, основано в живописния италиански район Валдобиадене, с висока точност, доста обич и гения и вдъхновението на Маги Халваджиян, който посява семената на просеко културата в България с тези два премиум марката. BOOKERS. отваря с просеко и кани своите клиенти и сътрудници да му се насладят.

През първите три месеца всеки, който резервира час през платформата, взе участие в лотария и има опция да завоюва 1 бутилка CAJ Gran Cuvée Brut – най-новия артикул от портфолиото виновност, подписано персонално от Маги Халваджиян. То се създава от особено подбрани сортове грозде във Винето, Италия. Доминиращите му аромати са плодове с бяла кора и фини флорални нотки. Консумира се със зеленчуци, риба и морски блага, охладено (6-8 градуса).

За присъединяване в лотария по случай стартирането на платформата, посетете , а за повече информация за италианското пенливо вино с български почерк на  

BOOKERS. отваря неповторимите виновност на Маги Халваджиян освен при започване на своята поява в цифровото пространство, само че ще продължи да черпи ентусиазъм от тях и в бъдеще.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР