Старши комисар е назначен за директор на ОДМВР –

...
</TD
> Старши комисар е назначен за директор на ОДМВР –
Коментари Харесай

Новият шеф на МВР Пловдив с емоционални първи думи

Старши комисар е назначен за шеф на ОДМВР – Пловдив. На управителната служба той встъпва със заповед на министъра на вътрешните работи, а през вчерашния ден публично бе показан пред началниците на структурните подразделения на дирекцията от основния секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар.

До заемането на новия си пост старши комисар бе заместник-директор на ОДМВР – Пловдив, а предшественикът му минава по лично предпочитание на друга позиция.

По време на късата гала от името на министъра на вътрешните работи и от свое име основният секретар даде висока оценка за професионализма на и му благодари за високите резултати, реализирани под негово управление от дирекцията. В изявлението си основен комисар Тодоров посочи, че част от триумфите са реализирани и вследствие на положителната екипност и съгласие сред досегашния шеф и неговия заместител и акцентира, че чака и отсега нататък да има такава последователност.  

От своя страна изрази персоналното си задоволство от постигнатите в началото сложени цели и благодарност за взаимната работа към всички свои сътрудници. В обръщението си той благодари и за оказаната поддръжка от страна на професионалното и политическо управление на Министерство на вътрешните работи и съобщи подготвеност и отсега нататък да бъде в интерес на дирекцията.

Старши комисар съобщи, че ще продължи да работи за одобряване на водещата роля на пловдивската дирекция и наклонността за понижаване на корупционните прояви. Той бе безапелационен, че и при заемане на актуалната управителна служба няма да изневери на главните правила, които е отстоявал през целия си професионален стаж в Министерство на вътрешните работи – съблюдаване на върховенството и правото на закона, преданост към страната и системата на Министерство на вътрешните работи, честност в работата, сътрудниците и жителите.

За повишение на резултатите от работата и доверието към полицията измежду обществото той очерта и някои от главните условия към всички чиновници, без значение от йерархичното равнище, на което са  - персонална самодейност, професионална подготвеност и подготовка, съблюдаване на дисциплината, демонстрация на отговорност при осъществяване на ежедневната служебна активност, етично държание, в това число и в отвън работно време.

" В умозаключение ще благодаря на индивида и съидейник –, който затвърди в мен чувството, че думите " дълг “, " достолепие “, " почтеност “ и " добрина “ не са празни понятия “, сподели в своето прочувствено послание старши комисар Костадинов. В знак на благодарност той връчи плакет на своя предходник, пожелавайки му триумфи на новата служба.

е роден през 1972 година в Пловдив. Завършил  е компетентност " Охрана на публичния ред и битка против престъпността “ във ВИПОНД и компетентност " Право “ във Великотърновския университет. За 28-годишния си стаж в системата на Министерство на вътрешните работи той е заемал поредно разнообразни изпълнителски и управителни позиции в подразделения на дирекцията в регионалния град. 

През 2010 година е бил шеф на Полицейски сектор Садово при районно управление (на МВР) – Асеновград, три години по-късно оглавява районно управление (на МВР) – Раковски, а през 2015 година застава отпред и на районно управление (на МВР) – Първомай. От месец юни 2021 година краткотрайно е преназначен на длъжността шеф на Шесто районно управление (на МВР) – Пловдив, а през септември същата година става заместител шеф на ОДМВР – Пловдив.

Награждаван е неведнъж за реализирани високи резултати, като измежду оценките има връчен и Почетен знак на МВР III степен.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР