Средствата по Програмата за саниране на жилищни сгради ще бъдат

...
</TD
>Средствата по Програмата за саниране на жилищни сгради ще бъдат
Коментари Харесай

Десислава Трифонова, ГЕРБ: Увеличаваме средствата за саниране на българските домове

Средствата по Програмата за саниране на жилищни здания ще бъдат увеличени със 170 милиона лв. по предложение на ГЕРБ-СДС. Това решение на 48-то Народно заседание, което ние инициирахме, ще се усети директно от българските жители, тъй като санирането на здания е най-пряката мярка за енергийни спестявания на българите. Това съобщи претендентът за депутат от ГЕРБ-СДС и трета в листата за Пловдив. Тя акцентира, че това е един от главните въпроси, които пловдивчани слагат пред нея при всекидневните им срещи.

" Сегашният бюджет за саниране на здания ще бъде повишен от неизползваните средства от Плана за възобновяване и резистентност. Това е извънредно значимо, тъй като и жителите сами се убедиха, че санирането на домовете им е една от най-успешните ни политики ", сподели още.

От ГЕРБ-СДС ще продължим да работим по планове, които ще доведат до по-топли и уютни домове, по-ниски сметки и разноски за отопление и не на последно място – по-красива и удобна витална среда, акцентира още претендентът за депутат в 16-ти МИР.

За да се случи това, на 2-ри април гласувайте с номер 2 в бюлетината за постоянна България още веднъж, прикани.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР