Собственик на лъскаво возило публикува атрактивно предложение към абитуриенти в

...
</TD
>Собственик на лъскаво возило публикува атрактивно предложение към абитуриенти в
Коментари Харесай

Шампион по щанги предлага Porsche Panamera на абитуриенти

Собственик на лъскаво возило разгласява атрактивно предложение към зрелостници в неравностойно състояние, видя Plovdiv24.bg .

Ето и самата оферта: 

" Здравейте. По случай идните балове желая да предложа персоналния си автомобил Porsche Panamera 4s на абитуриент/ка в неравностойно състояние. Разходи по горивото се поемат от мен, в случай че е свободен на съответната дата. "

Предложението е оповестено в групата Забелязано в Пловдив - Seen in Plovdiv и  среща десетки одобрителни мнения.

Оказва се, че скъпата кола с пловдивски номер РВ 0080 НХ е благосъстоятелност на международния първенец по повдигане на тежести от Чанмей през 2007 година в категория до 77 кг Иван Стоицов. Тежкоатлетът е роден в Асеновград, само че от години живее в Лондон. Там е изкарал лиценз за охранител и пази прочут киноцентър в английската столица. 

Иван Стоицов е последният български първенец в този спорт. Заедно с приятелката си - международната шампионка Боянка Костова и други наши щангисти са се състезавали за Азербайджан, само че той по този начин и не записа присъединяване за каспийската страна на интернационално съревнование. 

Тежкоатлетът има редица оценки за България, измежду които трето място на европейското състезание за мъже в София през 2005 година и златен орден от шампионата на Стария континент за юноши в Бургас през 2004-а. Участвал е единствено на едни олимпийски игри - Атина 2004, където се класира 7-ми в категория 77 кг.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР