След на пл.Централен, които вече , за срам на ръководството

...
</TD
>След на пл.Централен, които вече , за срам на ръководството
Коментари Харесай

За срам на Община Пловдив още една атракция не работи

След на пл. " Централен ", които към този момент, за позор на управлението на Община Пловдив се оказа, че и таблото, което ръководи стратегиите на фонтаните до паметника на Гюро Михайлов, също не работи, видя Plovdiv24.bg.

Забелязахме, че то не действа към този момент няколко месеца. Подобно усещане обаче не прави на никого от община Пловдив. 

На таблото на фонтана има 15 вградени стратегии, посредством които всеки един от жителите можеше да си избира метода, по който водната бликам да излиза. Всяка една от стратегиите можеше да работи с по три разнообразни степени на налягане на струята.

Допълнително можеше да се избират и цветовете, с които художественото осветяване да осветява водата. Към днешна дата обаче таблото не действа, за което има и изведен надпис на британски. Така още една от направените атракции в Пловдив не работи.

Напомняме, че площадът се намира под прозореца на отрасловия заместник-кмет по строителството и на метри от кметския кабинет. И двамата обаче не се интересуват от поддръжката на централния площад на Пловдив. Наскоро читателка на Plovdiv24.bg  е решила да заведе другари до фонтана и да им покаже по какъв начин работи атракцията. Пред медията ни тя съобщи, че младежите са останали извънредно отчаян, че таблото за фонтана не действа.

Успокоително е въпреки всичко, че оборудването е пуснато, само че единствено толкоз.

Надяваме се да бъдат подхванати нужните ограничения, неразбираемо заради какви аргументи продължава това безучастие.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР