Шофьорите от Хеброс бус няма да протестират днес пред общината

...
</TD
>Шофьорите от Хеброс бус няма да протестират днес пред общината
Коментари Харесай

Дошков отмени протеста на Хеброс бус, получи пари, търси 40 шофьори

Шофьорите от " Хеброс бус " няма да стачкуват през днешния ден пред общината и рейсовете ще обслужват линиите си по график. Това заяви за Plovdiv24.bg шефът на компанията.

По-рано той съобщи за медията ни, че персонално ще спре колите и дружно с водачите ще отиде пред общината, защото от администрацията го излъгали, че ще се разплатят. Вчера регионалният координатор на КНСБ - Пловдив Боян Бойкински  влезнал в ролята на посредник поради растящото обществено напрежение и в резултат  представители на " Хеброс бус " били поканени да занесат фактурата. Очаква се през днешния ден парите да бъдат преведени в сметката на компанията.

" Видяхте ли, че въпреки всичко ни дължат пари? Това са малко над 400 000 лв.. Месец и половина ни бавеха. Сега ще почистим заплатите на всички във компанията за октомври и ноември, ще има и за ваучерите " - разяснява Дошков.

Само кондукторите в транспортната компания са 80 души. Хората получават оптималната сума от 200 лв. под формата на ваучери за да не се дават пари под масата. Транспортният необут не скри, че чиновниците напущат и има потребност от най-малко 10 водачи за Пловдив и ще 30 за междуселищните транспорти.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР