Школа по танци организира Благотворителен пролетен бал по случай Деня

...
</TD
>Школа по танци организира Благотворителен пролетен бал по случай Деня
Коментари Харесай

Школа по танци организира Благотворителен пролетен бал по случай Деня на танцовото изкуство

Школа по танци провежда Благотворителен пролетен бал по случай Деня на танцовото изкуство.

Събитието ще се организира на 29-и април 2023 година, от 20:30 часа, в хотел SPS, на открита сцена на басейна, особено построена за концерта. Школата ще подари 30% от събраните средства за благотворителната организация " Нощ на ангелите “. Искаме това да се наложи като традиция, тъй като децата са нашето най-голямо благосъстояние. Всички ние сме виновни за тяхното образование, отношение към света и обич към изкуството.

Танцово студио " Magnifique “ е учредено през 2015 година и предлага редица действия както за деца, по този начин и за възрастни. Magnifique от френски език значи " превъзходен, извънреден ". Смятаме, че нашата школа символизира тъкмо тези две думи.

Dance studio “Magnifique " е основано за да развива и обогатява културата в града, да разкрива креативния капацитет на децата от ранна детска възраст и да възпитава обич към изкуството. Стремим се да предлагаме разнородни и новаторски класове, които да подкрепят развиването на малчуганите и техните родители.

Започваме с деца на 2,6 години в група “Babyballet ", която е за най-малките " баРЕлини “, както те сами се назовават, и стигаме до " Балет за възрастни “, който е за най-големите ни запалянковци, които могат да се допрян до магията на балетното изкуство. Обучението в напредналите класове е по методиката на Ваганова, а преподавателите са квалифицирани експерти в региона.

Нашите ученици се отличават с голям брой триумфи и медали в Mеждународни танцови състезания, имаме деца признати в Национални учебни заведения за танцово изкуство в страната, както и в Щутгарт.

Мисията на школата ни е да откриваме и развиваме гениите на децата, да разпространяваме изкуството в града и най-много класическия балет. С тази самодейност желаеме да подпомогнем фондацията " Нощ на ангелите “, тъй като имаме вяра, че положителното коства малко, само че значи МНОГО.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР