Шеф Иван Манчев беше специален гост на Деня на отворените

...
</TD
>Шеф Иван Манчев беше специален гост на Деня на отворените
Коментари Харесай

В Пловдив шеф Манчев призна кой е менторът му

Шеф Иван Манчев беше специфичен посетител на Деня на отворените порти в Университета по хранителни технологии в Пловдив в петък. Кулинарният познавач взе участие в награждаването на спечелилите от националния конкурс " Млади откриватели 2023 " за възпитаници от 10 до 12 клас.

" Изключително забавно мероприятие, с цел да забележим университетът къде е, за какво е, къде са трендовете, какво желае да направи. Изключително съм горделив, че господин Моллов ме предложения в този прелестен университет " - сподели в изявление за  Plovdiv24.bg началник Манчев.

Кулинарната просвета в България е на положително равнище, само че има и какво да се желае. " Всички артикули, които познаваме, би трябвало да ги развиваме и да даваме най-хубавото от себе си. България като цяло е доста плодородна на климат, на произвеждане на артикули, на зеленчуци и какво ли още не. Въпросът е да ги развиваме оптимално и да сме най-хубавата градина в Европа. Аз имам вяра в това. Защото сме били такива преди 1944 година " - счита той.

Шеф Манчев показа, че ще има нов сезон на " Кошмари в кухнята ", а сега се снима новият сезон на " Черешката на тортата ", който ще се излъчва по Нова телевизия. " Страхотни участници ще има, доста провокации и доста забавни тематики се развиват. " Черешката на тортата " е извънредно хубаво предаване и положително " - разкри в изявлението.

Топ готвачът призна, че душата му се цялостни, когато участниците в кулинарните излъчвания вършат нещата със сърце и душа. Не пожела обаче да показа какво го изнервя.

Приема за собствен наставник Анди Цал от Швейцария, който има звезда " Мишлен ", само че се учи и взема хрумвания и от други хора.

Когато разберем, че сме зеленчувата градина на Европа, когато продуктът, който произвеждаме, е повдигнат в фетиш, тогава бихме имали " Мишлен " ресторант. Ще се превърнем в най-хубавата кулинарна дестинация, когато и промишлеността разбере това, счита началник Манчев.

Цялото изявление гледайте в прикаченото видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР