С връчването на наградите от 15 конкурса завърши първият хибриден

...
</TD
>С връчването на наградите от 15 конкурса завърши първият хибриден
Коментари Харесай

1 000 ученици и студенти от десетки държави участваха в Международния панаир на учебно-тренировъчните фирми

С връчването на премиите от 15 състезанието приключи първият хибриден панаир на учебно-тренировъчните компании. В двудневното вълнуващо събитие участваха над 1 000 възпитаници и студенти от десетки страни. Чрез В2В каналите на платформата " Дискорд “ участниците съумяха да проведат настоятелен договаряния и да сключат сполучливи покупко-продажби.

Много резултатно 26-о издание регистрираха уредниците на форума, чиито представители връчиха премиите на финалистите.

Титлите " Мис ТФ ФЕСТ 2023 “ и " Мистър ТФ ФЕСТ 2023 “ до идващия панаир ще носят Лиляна Канева и Александър Лефтеров от Професионалната търговско-банкова гимназия – София. Директорът на Центъра за учебно-тренировъчни компании и основен уредник Дария Маврудиева награди кавалерът, а премията на дамата връчи основният шеф на Международен панаир Пловдив доцент доктор Иван Соколов.

От името на изложбената институция, която е съорганизатор на младежкия конгрес, той отличи най-силните учебно-тренировъчни компании със специфичните награди на Международен панаир Пловдив. Сръбските гимназисти от Пирот сграбчиха наградата в категорията " Чуждестранно присъединяване “ с концепцията си за търговия с мляко и млечни артикули. УТФ " Хайдрейдет Евридей “ от ФСПГ " Васил Левски " - Монтана завоюва оценката на Панаира за най-атрактивен щанд. Екипът на " Абракадабра “ от Националната комерсиална гимназия в Пловдив завоюва в категорията за най-забавно показване на услугите, които оферират.

" Международен панаир Пловдив е институцията, която основава нови благоприятни условия. Очакваме ви и на другите изложби, тъй като имаме вяра, че от подготвителния стадий ще минете в действителния сполучлив бизнес “, обърна се към младежите доцент Соколов.

Заместник-министърът на труда и обществена политика Надя Клисурска отличи участниците в състезанието за обществена иновация, които получиха медали със знака за обществено дружество. Тя изясни на младите бизнесмени за опциите според Закона за обществена и солидарна стопанска система и се ангажира да спомага от есента към ЦУТФ да има указател на обществените компании.

Стамен Тасев, представител на Българския конгрес на бизнес водачите и ръководител на журито в състезанието на Академията за корпоративна и обществена отговорност посочи конкурентното преимущество на обществено ангажирания бизнеса. В церемонията по връчване на оценките се включиха представителите и на останалите партньорски институции: Министерството на образованието и науката, Нов български университет, СУ " Св. Климент Охридски “, Варненски свободен университет – филиал Смолян, Сдружение Българска подготвителна централа и Сайт Медиа.

Като основни за триумфа си в двудневния конгрес, младите финалисти показаха екипната работа, постоянството, положителните ментори и правилните връзки с клиентите. За всички участници 26-ят интернационален панаир " ТФ ФЕСТ 2023 – Млад бизнесмен “ оставя невероятни мемоари с потребните контакти и нови блестящи хрумвания за бизнес.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР