С редакцията на Plovdiv24.bg се свърза Лилия Чолакова. Причината -

...
</TD
>С редакцията на Plovdiv24.bg се свърза Лилия Чолакова. Причината -
Коментари Харесай

Отговор: Само едно лице чува тропането на токчетата на съседката отгоре

С редакцията на Plovdiv24.bg се свърза Лилия Чолакова. Причината - материалът, който публикувахме в неделя, 11 декември, със заглавие .

Ето какво има да ни каже дамата:

Здравейте, постоянен четец съм на Plovdiv24.bg и с голям интерес проследявам всяка обява. Бях сюрпризирана да видя името на предствляваното от мен сдружение – " БГ Домоуправител " в публикация, в която се твърди, че професионалният домоуправител не си прави работата:

Съгласно Закона за ръководство на етажната благосъстоятелност притежател, ползвател или жител, който наруши разпоредбите за вътрешния ред в етажната благосъстоятелност и сътвори безпокойствие, по-голямо от нормалното, за другите притежатели и/или ползватели и жители, се санкционира с санкция от 50 до 150 лева

Установяването на нарушаванията се разказва в протокол, формиран от шефа и двама притежатели и/или ползватели. Констативният протокол съдържа данни за лицето, направило нарушаването, изложение, време и дата или интервал и място на осъщественото нарушаване.

И в съответния случай стигаме до тук! Единственият жител в тази постройка, който чува тв приемника на съседа, тропането на вилици и чинии от другия комшия и тракане на токчетата на обувките на съседката от горната страна, е едно-единствено лице от входа – лицето, от което сте получили писмото. 

Още повече е редно да уточним и къде се намира постройката – на бул. " Шести септември "! Пловдивчани знаем, че във всички здания, ситуирани на този бул. на партерно равнище, има магазини, офиси, заведения, а в съответния случай и сервиз за коли и би трябвало да сме наясно, че живеейки в постройка на централно, оживено място, няма постоянно да е безшумно и умерено ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР