Ремонтът на дългоремонтираната улица Шейново“ вече е към финала си,

...
</TD
>Ремонтът на дългоремонтираната улица Шейново“ вече е към финала си,
Коментари Харесай

Читател за ремонта на ул. Шейново: Поредното гениално решение на Общината

Ремонтът на дългоремонтираната улица " Шейново “ към този момент е към финала си, само че служащи са решили да го върнат на стартова позиция. Това сигнализира четец на Burgas24.bg .

" Вижда му се краят на ремонта на ул. " Шейново “. На служащите обаче май не им се завършва с реконструкцията. Ремонт на ремонта на ремонта тече в една от дълго време ремонтирана част. До ул. " Сливница “ взеха решение да режат дървета месеци след полагането на асфалт и улична настилка. Сега има пънове – следващото гениално решение на Общината. Силно се колебая да ги отстранен. Но вярата умира последна. (На една от фотосите пък може да видите по какъв начин огражденията към част от дърветата по улицата към този момент са с разместени павета! Предстои още ремонт на ремонта и работа, работа…) “, написа нашият четец.  

Изпращайте ни вашите читателски сигнали на [email protected], на телефони 0886 49 49 24, 0700 450 24 или на. Сигнализирайте ни за всичко, което ви е направило усещане в нашия град и считате, че би трябвало да бъде отразено!
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР