Разследва се смъртта на тригодишно дете след пожар в жилище

...
</TD
>Разследва се смъртта на тригодишно дете след пожар в жилище
Коментари Харесай

В Русе разследват смъртта на тригодишно дете, загинало при взрив на бойлер

Разследва се гибелта на тригодишно дете след пожар в жилище в Русе. Това заяви районният представител на Министерство на вътрешните работи в крайдунавския град Даниела Малчева.

В жилище на втория етаж в блок 305 в русенския квартал " Чародейка " зародил пожар, оповестяват от Българска телеграфна агенция. Веднага на място са изпратени екипи на полицията и на противопожарната работа.

Униформени чиновници са евакуирали тригодишното момче, което било единствено в жилището. То е отведено за оказване на незабавна здравна помощ в болница, само че там е умряло.

" Тя е оставила детето, излязла някъде, тя изобщо не се прибира. Гръмнало нещо и усетихме някаква миризма, две пожарни коли пристигнаха. От 10.00 ч. до 2.00 часа неприятности, гюрултии, удряне по стените. Нямам думи ", споделя съседката Иванка Атанасова, предава Българска национална телевизия. 

Социалните служби в Русе също ревизират събитията към случая.

Към момента на пожара майката не е открита в жилището. Тя била открита към 18:00 часа нощес от служителите на реда. У 35-годишната жена е открит полиетиленов плик с към 1,1 грама хероин.

Работата по двата случая продължава под надзора и управлението на Окръжната прокуратура в Русе.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР