Разбираме аргументите на ПП-ДБ, но ние също имаме избиратели, имаме

...
</TD
>Разбираме аргументите на ПП-ДБ, но ние също имаме избиратели, имаме
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС към ПП-ДБ: Ако до неделя не ни дадат състав на кабинет, всичко е било илюзорно

" Разбираме причините на ПП-ДБ, само че ние също имаме гласоподаватели, имаме и органи, не е елементарно решение да вървим към общо болшинство, само че в случай че го вършим в името на непоклатимост, би трябвало да подхождаме отговорно. Разговорите за кабинет не са детска игра - през днешния ден едно, на следващия ден друго, би трябвало отговорност и решение. Ако до неделя не се показа състав на кабинет, ще считаме, че илюзията не е лишена от смисъл, т.е. всичко това беше илюзорно. След това ще беседваме с всички останали партии. Последен вид е държавно управление на малцинството ". Това разгласи ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС пред публицисти в Народното събрание след края на втората среща сред представителите на партията на Борисов и обединението ПП-ДБ за тази седмица. Припомняме, че двете обединения организираха първата лидерска среща във вторник още веднъж в постройката на Народното събрание.

Тя сподели, че стартира работа по секторни политики и продължи: " Първото изискване беше от страната на ПП-ДБ да се откажем от мандата като първа политическа мощ, с цел да подкрепим техен кабинет. Техните национални органи взеха решение, че няма да поддържат ГЕРБ с първия мандат и това ни беше ясно това. Най-лесно е мандатоносителя да стартира да води диалози с други. Много пъти сме говорили, че най-стабилна би била управническата формула с първата и втората политическа мощ “.

Според ръководителя на ПГ на ГЕРБ-СДС всеки състав и конструкция на държавно управление следва да отрази обстоятелството, че първата мощ е победител на два следващи избора.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР