Районна прокуратура-Пловдив провлече като обвиняем Г.Г., на 32 г., за

...
</TD
>Районна прокуратура-Пловдив провлече като обвиняем Г.Г., на 32 г., за
Коментари Харесай

Два са били юмруците от колега в лицето на шофьора пред меката на шопинга в Пловдив

Районна прокуратура-Пловдив провлече като обвинен Г.Г., на 32 година, за това, че на 11.12.2023  година в Пловдив и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, като действието е осъществено при ръководство на моторно транспортно средство – закононарушение по член 325, ал.3, вр. алинея 1 от Наказателния кодекс.  

На 11 декември 2023 година в Пловдив по бул. " Санкт Петербург “ се движел лек автомобил " Хонда “, ръководен от Г.Г. По същата права пътувал и лек автомобил " Сеат “, ръководен от Д.Г., на 19 година

Водачът на първия автомобил се подразнил от маневра, осъществена от Д.Г.  На кръстовището на бул. " Санкт Петербург “ и ул. " Недко Каблешков “ Г.Г. настигнал и засякъл пътя на лекия автомобил " Сеат “, слязъл от колата си и се отправил към лидера Д.Г.

Първоначално отправил обидни реплики към него, след което през отворения прозорец на шофьорската врата му нанесъл два удара с пестник в лицето. Подаден бил сигнал в полицията и след това водачът бил открит. Обвиняемият Г.Г. е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор.  

По досъдебното произвеждане са разпитани очевидци, конфискувани и приобщени са записи от охранителни камери, откриват се очевидци на случая. Извършват се дейности по следствието под надзора на Районна прокуратура-Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР