Районен съд Пловдив ще реши днес в 15,30 часа дали

...
</TD
>Районен съд Пловдив ще реши днес в 15,30 часа дали
Коментари Харесай

Чеченеца: Само не в ареста!

Районен съд Пловдив ще реши през днешния ден в 15,30 часа дали да остави в ареста Петко Караилиев, по-известен като Чеченеца, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Ето какво сподели той по-рано през днешния ден в правосъдната зала:

" Отказвам се от отбраната на юрист Паров. Ще ме пази само юрист Марияна Чечкова. Аз съм почтен, няма какво друго да прибавя. Ще ви помоля да измененията мярката. Каквото вие прецените, единствено не в ареста ".

На излизане от залата Петко Караилиев сподели към публицистите: " Аз нямам неприятно държание, вие ме обвинявате незаслужено ".

Караилиев е притеглен като обвинен по Директива за птиците № 215/2023г. по разказа на 02 районно управление (на МВР) при ОДМВР – Пловдив, пр.пр. № 4073/2023г. за закононарушение по чл.325, ал.2, вр. с ал.1, вр. с чл.20, ал.2 вр. с ал.1 от Наказателен кодекс, за това, че на 03.04.2023 година в Пловдив, като причинител, в съучастничество с Емили Тротинетката и Тоши Куката е направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, а точно – в търговски център пред голям брой жители са склонили очевидеца Денислав от Пловдив да бъде вързан в региона на шията за колан, стоешком на колене да имитира придвижванията на куче, на което се дават команди и подмятат предмети.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР