Продължаваме Промяната в Пловдив отново повдигна въпроса за ремонта на

...
</TD
>Продължаваме Промяната в Пловдив отново повдигна въпроса за ремонта на
Коментари Харесай

ПП: Общината не иска да финансира ремонта на Хуманитарната гимназия

" Продължаваме Промяната " в Пловдив още веднъж повдигна въпроса за ремонта на постройката на Хуманитарната гимназия на умишлен брифинг през днешния ден, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.

" Съмняваме се, че тази постройка няма в никакъв случай да бъде ремонтирана, а историята наподобява доста на тази с Панаира. Това няма да го позволим ", съобщи националният представител. 

Според Елена Филипова, постройката е в извънредно тежко състояние и се разрушава над главите на децата, с пропаднал и разяден паркет е и изгнили детайли, с деформирани стълби. Седмо следващо лято постройката е животозастрашаваща за децата.  " И досега общината е безспорен пас по отношение на финансиране на тази емблематична постройка. Общината не желае да финансира ремонта на личното си имущество в Пловдив. Не се случва нищо и с отпуснатите пари ", споделиха от Политическа партия. 

" Това, което желаеме да кажем, е, че ние няма да го позволим, в случай че някой си мисли, че ще се откажем и ще забравим през годините. Ние няма да позволим това да е следващата обстановка, сходна на Пловдивския панаир ", сподели Костурков. 

В тази постройка учат 2000 деца и  200 учители, тя е и монумент на културата, среща се в вкусен парцел в сърцето на Пловдив.

Гледайте повече във видеото! 

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР