Продължава казусът около Гъбкатав Бургас, предаде репортер на Фокус. Припомняме,

...
</TD
>Продължава казусът около Гъбкатав Бургас, предаде репортер на Фокус. Припомняме,
Коментари Харесай

Продължава сагата около Гъбката в Бургас

Продължава въпросът към " Гъбката " в Бургас, съобщи кореспондент на " Фокус ". Припомняме, че преди месец пост в обществените мрежи, оповестен от наемателя на заведението, което се намира в Морската градина, провокира реакциите на бургазлии.  

Според него значимият за града обект скоро може да остане в историята. Наскоро той изпрати и позиция до медиите против Стефан Дубаров, шеф на Търговско дружество " Зора ", в което се показва: " Със устрема си да упражнява напън и душевен тормоз над дългогодишния личен състав, през почивните дни от 01.03.23г до 04.03.23г всекидневно идва до обекта, прави фотоси и демонстративно демонстрира наличието си, също по този начин ми подреди устно до 3 дни Гъбката да изчезне. Спира колата си по “мутренски " на тротоара до пешеходна пътека в нарушаване на правилника за придвижването, застрашавайки живота на пешеходците. Запуши напълно тротоара. Като високопоставено лице на общ. Бургас, би трябвало да бъде за образец по какъв начин се съблюдава реда, закона и дисциплината или той е недостижим и е над закона?! С актуалното писмо аз и други възмутени жители настояваме неотложно да бъде освободен от този пост и да не злепоставя община Бургас повече ".  

По-рано от администрацията изпратиха своята позиция по случая: " Гъбка в Морската градина е имало и ще има. Обектът е там от десетилетия. Но той в никакъв случай не е завеждан писмено като общинска благосъстоятелност. Нещо повече. Именно с цел да остане на мястото си, Община Бургас е дала опция да са наема земята под Гъбката. Въпреки че е на територията на Морската градина. А нея Община Бургас пази строго от коли и огромен брой заведения. Наемателите на тази повърхност са се сменяли през годините, само че никой не е посягал на Гъбката. На 28 февруари изтича срокът на разрешителното за стопанисване ". От там прибавиха, че след тази дата е имало 3-дневен обжалваем период за непринудено унищожаване от наемателя. Това не се е случило, по тази причина в този момент стартира административна процедура.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР