Присъда от година и половина условно с 3 години изпитателен

...
</TD
>Присъда от година и половина условно с 3 години изпитателен
Коментари Харесай

Условна присъда за прегазена пешеходка край Пловдив

Присъда от година и половина условно с 3 години изпитателен период и отнемане от правоуправление за 1 година и 6 месеца получи лидер на автомобил за причиняване на гибел на едно лице и телесна щета на друго лице на основен път I-8 покрай разклона за село Чешнегирово.

Подсъдимият Д. Т. призна виновността си и събитията в обвинителния акт и делото протече по реда на съкратената процедура, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Катастрофата е станала на 7 октомври 2020 година към 20,00 ч. в лентата в посока Хасково. На място е издъхнала 20-годишна жена от село Богданица, а 24-годишната й сестра е била ранена.

Двете вървели хванати ръка за ръка, починалата била върху асфалта, а каката - до нея, в  банкета край пътя. В тъмното лидерът на автомобил " Тойота авенсис " не видял дамите и ги блъснал. Мъжът спрял неотложно след удара, оказал всякаква помощ на потърпевшите, извикал кола за спешна помощ и полиция. 

Шофьорът не е осъждан и няма предходни престъпни прояви. В правосъдната зала Д. Т. изрази откровено страдание за случилото се и изрече съболезнования на фамилията на потърпевшите.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР