Презентации за иновации, изкуствен интелект, машинно обучение и честно инженерство

...
</TD
>Презентации за иновации, изкуствен интелект, машинно обучение и честно инженерство
Коментари Харесай

Tech Savvy Talks събира IT общността в Пловдив на 6 юни

Презентации за нововъведения, изкуствен интелект, машинно образование и почтено инженерство чакат посетителите на събитието, проведено от софтуерната компания Scalefocus.

Tech Savvy Talks се завръща в Града под тепетата с нови увлекателни тематики за нововъведения, изкуствен интелект, машинно образование и други. Технологичното събитие, проведено от Scalefocus, ще се състои онлайн в Пловдив на 6 юни. Мястото на срещата е Fabric Bar Plovdiv, с начален час 19:00 часа. Всички искащи да посетят и вземат участие в събитието могат да се записват гратис в Eventbrite:

Предстоящото издание на Tech Savvy Talks ще се концентрира върху вълнуващите тематики за въздействието на изкуствения разсъдък върху цифровото инженерство и какво е неговото приложение в осведомителните системи за ръководство. Презентаторите – хора с дълготраен опит, част от екипа на Scalefocus, ще показват трендовете при разработки и внедрявания, основани на изкуствен интелект и машинно инженерство, както и насоки в развиването на честното инженерство. По традиция, както всяко издание на Tech Savvy Talks, събитието ще приключи с полемика по показаните тематики в неофициална конюнктура.

“Cogito, ergo sum "

" Понятието " изкуствен интелект “ като че ли се изправя като противовес на това по какъв начин дефинираме себе си – " естествени интелекти “.

Нормално е тогава то да провокира надълбоко у нас на първично равнище – също като тигър, на който сме се натъкнали, вървешком по горска пътека – равни елементи обаяние и смут.

Нека поговорим като инженери каква е действителността за AI оттатък блясъка, фанфарите и конфетите и какво действително значи развиването на изкуствения разсъдък за софтуерното инженерство и света като цяло, както и какво можем да чакаме. “ – Красимир Костадинов, Chief Technology Officer на Scalefocus.

Форматът Tech Savvy Talks е основан от Scalefocus като резултат от желанието на софтуерния водач да споделя опит и положителни практики, насъбрани в хода на работата по разнородни планове за клиенти от целия свят – от Fortune 500 компании до disruptive софтуерни стартъпи. След два сполучливи сезона с регулярни онлайн събития и един със срещи онлайн, Scalefocus продължава да развива самодейността със събития онлайн в разнообразни градове в България и Северна Македония, които се радват на огромен интерес. Пловдив е един от тези градове, където компанията има офис от 2014 година. В Scalefocus Пловдив работят експерти от разнородни софтуерни посоки, като огромна част от тях ще участват на събитието. Повече информация за лекторите и техните тематики можете да откриете в страницата на.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР