Позиция по повод публикация на Plovdiv24.bg, озаглавена :Забавянето в ресторанти

...
</TD
>Позиция по повод публикация на Plovdiv24.bg, озаглавена :Забавянето в ресторанти
Коментари Харесай

От ресторант в Капана обясниха защо не са пуснали четирима на маса за шестима, извиниха се

Позиция във връзка обява на Plovdiv24.bg , озаглавена :

" Забавянето " в заведения за хранене с авторска кухня зависи на първо място от сложността на рецептата на храната и това клиентите го знаят чудесно.

Политиката на нашия ресторант за местата е и международно общоприетата - на масите да се настаняват оптимален брой клиенти, с оглед да се получи оптимално заемане по отношение на търсенето. В цитирания от Вас случай на клиента ни е препоръчана друга маса, откакто излиза наяве че, те са двама - вероятно трима, а желаят да седнат на шестица (всъщност клиентите са били четирима, а не двама или трима - записка на автора) .

Мотивът не е толкоз обикновено финансов, както се твърди, тъй като на всеки е ясно, че двама индивида могат да похарчат повече от шест индивида. Мотивът е, че шестима посетители не могат да седнат на двойка. Клиентът не е желал да изчака и по този начин се е родил гневният му статус. Това едва ли е задоволителен мотив да се словоблудства, обобщава и да се стига до бомбастичната теза, че " Капана " е " помийна яма ", което е тежка засегнатост за всички пловдивчани и многочислените фенове на " Капана " от целия свят. 

Сигурно могат да се намерят и чисто конкурентни бизнес претекстове за очернянето на " ресторантьорите в " Капана " и като разбираме, само че не утвърждаваме, че потреблението на сходни думи и похвати са заемки от черния пиар и целят " фалшив " заостряне на читателския интерес, използваме опцията да се простим за негативните страсти на клиента и да го поканим, както и Вас, на чаша чудесно вино, хубава храна и джаз онлайн в неповторимата атмосфера на " Капана ", с цел да се убедите, че нашият и доста други заведения за хранене там са новото и привлекателното лице на Капана и Пловдив.

Със съзнанието, че сме надалеч от най-високите стандарти, към които се стремим и за които всекидневно ни въодушевяват нашите клиенти

С почитание към уважавана медия:

Шеф Румен Москов

ресторант Coupon - " Капана "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР