Посетителите на Коледния базар Капана са събрали 8153,19 лева в

...
</TD
>Посетителите на Коледния базар Капана са събрали 8153,19 лева в
Коментари Харесай

Пловдивчани помогнаха на младо семейство, борещо се с коварни болести

Посетителите на Коледния базар " Капана " са събрали 8153,19 лв. в помощ на младо семейство, борещо се с онкологично заболяване, видя Plovdiv24.bg във Facebook страницата на фондацията " Нощ на ангелите ".

" Скъпи другари с огромни сърца,

щастливи сме да обявим, че акцията ни в поддръжка на Радост и Веско събра сумата от 14 774, 50 лева, които към този момент преведохме по дарителската сметка на фамилията. Както към този момент ви съобщихме от нашия благотворителен щанд на Коледен базар Капана събрахме сумата от 8153,19 лева

Получихме няколко по-големи дарения от Ботев Пловдив, Клуб на последователите на Ботев Пловдив, Сомитех ЕООД, Beauty Bar Skandal и госпожа Савка Спасова, както и голям брой самостоятелни дарения, към които също изявление откровените си благодарности.

Благодарим ви също, че посредством вашите поръчки от нашия благотворителен онлайн магазин  добавихме сумата от 942 лева

Поклон пред всички вас. #Заедно творим положително. "

От страницата им разбрахме още, че Веско и Радост са семейство музиканти, които имат тригодишни близнаци. За страдание към този момент две години Веско и Радост водят голяма борба – борба за своя живот. И двамата са диагностицирани с онкологични болести, които постановат лекуване в чужбина. До момента те са се справяли сами, само че в този момент имат потребност от нашата помощ. Нека отворим сърцата си и дадем вяра на това семейство да се радва на своите деца.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР